Magneetsieraden

Magneet sieraden zijn sieraden die magneten bevatten. Deze kunnen een gunstige invloed op uw gevoel van welbevinden hebben. Bij Met Joke in Balans kunt u terecht voor massages en sieraden met magneten.

MagneetsieradenEnergetix magneetsieraden

De kracht van magneten is nog vrij onbekend. Zo zijn er in Nederland maar een aantal massagesalons waar u terecht kunt voor een magneet massage. Met Joke in Balans is er daar één. In mijn salon vindt u een assortiment aan magneet sieraden van het merk Energetix. Deze bevatten 1 of meerdere neodymium magneten, welke een magneetkracht bezitten van 0,12 of 0,18 Tesla. Er zijn sieraden beschikbaar voor jong en oud, met verschillende vormgevingen. Zo is er voor ieder wat wils. Er zijn zelfs speciale sieraden voor huisdieren! De sieraden zijn een goede verlenging van de massages die ik geef in mijn massagesalon.

In balans met een magneetmassage

In mijn massagesalon geef ik deelmassages en lichaamsmassages. Bij een lichaamsmassage wordt uw gehele lichaam behandeld. Bij een deelmassage worden bepaalde delen van uw lichaam gemasseerd, denk hierbij bijvoorbeeld aan een massage van de rug, schouders en nek. Tijdens de massage bent u (gedeeltelijk) ontkleed en wordt u gemasseerd met 2 magneten. U zult merken dat u snel ontspant. Dankzij de magneetmassage krijgt uw lichaam extra zuurstof, de afvalstoffen worden beter afgevoerd en uw spieren ontspannen. Een fijn stukje wellness in Hellevoetsluis dus!

Meer informatie en/of een afspraak maken?

De magneet sieraden van Energetix kunt u op uw gemakje bekijken in mijn salon. Uiteraard bent u daar geheel vrij in of u uw massage wilt uitbreiden met de aanschaf van een magneetsieraad. Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken? Neem dan contact op via de telefoon of de mail.

Contact