Magneet massage

Bij een magneet massage wordt u, zoals de naam al doet vermoeden, gemasseerd met magneten. De magneten hebben namelijk een gunstige uitwerking op uw lichaam. Het is een ontspannende massage die ervoor zorgt dat u snel weer in balans bent. Bent u toe aan een ontspannende massage? Boek dan een volledige- of deelmassage bij Met Joke in Balans.

Magneet MassageEen magneet massage brengt u weer in balans!

Magneten staan bekend om hun positieve invloed op de spieren, hormoonhuishouding en energiebanen. Een magneet massage hoeft niet opgebouwd te worden, u zult snel merken dat u ontspannen raakt en u  zich beter begint te voelen. Een massage met magneten voedt uw lichaam met extra zuurstof. Daarnaast worden afvalstoffen afgevoerd en ontspannen uw spieren.

Een goede manier om te ontspannen

U ondergaat de massage in Hellevoetsluis in een speciaal ingerichte ruimte. De ruimte is zo ingericht dat deze bijdraagt aan de ontspannende werking van de massage. Afhankelijk van het soort massage dat u heeft geboekt, kleed u zich gedeeltelijk of helemaal uit. U gaat liggen op de massagetafel en uw onderkant wordt afgedekt. Daarna smeer ik u in met een neutrale olie. Tijdens de massage wrijf ik met 2 magneten zachtjes over uw lichaam. U zult snel merken dat u ontspannen raakt, het kan zelfs zijn dat u in slaap valt. Dit is een natuurlijk effect van de massage én een goed teken!

Meer informatie en/of een afspraak maken?

U kunt bij mij een deelmassage of een volledige magneet massage boeken. Bij een deelmassage worden de rug, schouders en de nek of een ander deel van het lichaam gemasseerd. Bij een volledige massage wordt heel uwhet hele lichaam behandeld. Een magneet massage kan u helpen bij diverse klachten. Wilt u meer informatie en/of een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.

Contact