13 december 2016

Wellness Hellevoetsluis

Wellness Hellevoetsluis

Wellness in Hellevoetsluis, u vindt het bij Massagepraktijk Met Joke in Balans. Bij Wellness in Hellevoetsluis draait het om ontspanning. Ontspanning is goed voor lichaam en geest. Helaas krijgen we in ons dagelijkse leven te weinig ontspanning. We zijn te druk, we moeten te veel en proberen continu een balans te creëren tussen werk, gezin en vrije tijd. Dat zorgt voor onrust, gejaagdheid en stress. Teveel spanning op de spieren kan zorgen voor hoofdpijn en vermoeidheid en slaapproblemen. De massages met magneetstenen van Massagepraktijk Met Joke in balans kunnen deze klachten verminderen en hebben bovendien een preventieve werking. Wanneer u regelmatig een massage boekt zult u merken dat u meer ontspannen bent en dat stress en gejaagdheid minder vat op u krijgen. U voelt zich beter en heeft meer energie. Ook wordt de doorbloeding van uw lichaam beter waardoor klachten voorkomen kunnen worden.

Wellness Hellevoetsluis

Bij behandeling van arts

Ondanks dat klachten kunnen verminderen of zelf verdwijnen zijn de massages zelf niet medisch. Bent u onder behandeling van een arts of fysiotherapeut dan is het aan te raden om eerst contact op te nemen voordat u een massage boekt.

Tarieven

Wilt u ook de ontspanning ervaren van wellness in Hellevoetsluis? Maak dan een afspraak voor een ontspannende magneet massage bij Massagepraktijk Met Joke in balans. U kunt kiezen voor een deelmassage of een massage van het hele lichaam. De deelmassage duurt 30 minuten en kost € 27,50. De massage van het hele lichaam duurt 60 minuten en kost € 50,00.