13 december 2016

Ontspanning Rotterdam

Ontspanning Rotterdam

Wanneer u op zoek bent naar ontspanning in Rotterdam, denkt u dan ook eens aan een massage met magneetstenen. Dat kan bij Massagepraktijk Met Joke in Balans. Even ontsnappen aan het hectische leven van vandaag de dag. Laat uw lichaam en geest ontspannen en voel hoe de gejaagdheid en stress verdwijnt. Bij regelmatige massages zult u merken dat u lekkerder in uw vel zit en minder stress ervaart. Ook kunnen klachten zoals hoofdpijn en depressieve gevoelens verminderen en zelfs verdwijnen. Veel mensen hebben moeite om een balans te vinden tussen werk, gezin en vrije tijd. De dagen, weken en maanden vliegen voorbij en u komt steeds tijd tekort. Dit veroorzaakt stress en een onrustig gevoel. Herkent u dit? Dan bent u ook toe aan ontspanning in Rotterdam of omgeving.

Ontspanning RotterdamPreventieve werking

De massages kunnen een preventieve werking hebben en door de ontspanning kunnen bepaalde klachten verminderen. De massage is echter niet medisch en er worden geen diagnoses gesteld. Bent u onder behandeling van een arts of fysiotherapeut dan kunt u dit het beste eerst even bespreken in verband met mogelijke nadelige consequenties.

 Afspraak maken

Ervaar ontspanning nabij Rotterdam en boek uw massage bij Massagepraktijk Met Joke in Balans in Hellevoetsluis. Afspraken zijn mogelijk op werkdagen tussen 10.00 en 21.00 uur. U kunt telefonisch een afspraak maken. Een mailtje sturen is ook mogelijk en op de website kunt u het contactformulier invullen. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.