23 augustus 2016

Magneetsieraden

Magneetsieraden worden al duizenden jaren gebruikt door verschillenden volkeren over de gehele wereld. Velen zijn overtuigd van de heilzame en geneeskrachtige kwaliteiten van magneten. Daarom worden deze sieraden ook verkocht door Joke in Balans. Wij bieden u een ruim assortiment sieraden en accessoires waar u een keuze uit kunt maken. Behalve een weldaad voor uw gezondheid zijn deze sieraden ook nog eens heel mooi ontworpen en u kunt ze dus zonder problemen echt als sieraad dragen. Het zal u zeker flatteren.

MagneetsieradenIn balans met onze magneetsieraden

Wanneer u magneet sieraden gaat dragen zult u merken dat u beter in balans bent. Uw geestelijk en lichamelijk welzijn zal er een boost van krijgen en u zult door het dragen van deze sieraden positiever in het leven staan. Doordat u zich beter voelt bent u ook beter bestand tegen stress op het werk of de hectiek van een druk gezin of een vol sociaal leven. De magneetsieraden zijn te koop via onze salon en wij kunnen indien gewenst voor u ook een sieraad bestellen als wij dit eventueel niet op voorraad hebben. Wilt u meer weten over de heilzame effecten van de magneetsieraden dan bent u natuurlijk van harte welkom. Wij zullen u graag ontvangen en alles vertellen over de positieve werking van deze sieraden.

Ervaar de positieve kracht van magneetsieraden

Bent u nieuwsgierig geworden naar de werking van magneetsieraden? Kom dan gerust eens langs in onze salon. Wij laten u graag alle mooie sieraden zien en vertellen u alles wat u wilt weten over magneetsieraden.

 

Contact