23 augustus 2016

Magneet massage

Magneet massage is een techniek waarbij zoals de naam al zegt, gebruik wordt gemaakt van magneten die op uw lichaam worden gelegd om een masserend effect te bereiken. Magneetmassage kan voor veel toepassingen worden gebruikt. Doordat het een intensieve massage is, wordt het vooral ook toegepast bij bindweefselmassage waarbij diep onder de huid de spiermassa’s worden behandeld. Dit is voor een masseur soms zwaar werk, en daarom maken we gebruik van magneten.

Magneet MassageMagneetmassage is prettig voor zowel de klant als de masseur

Wanneer u langskomt in mijn salon voor een magneet massage zult u ervaren hoe prettig deze behandeling is. Ik, Joke, ben hiervoor speciaal opgeleid. De techniek van magneetmassage is bedacht door de Nederlandse masseur Jeannette Bal, die tegenwoordig aan veel collega masseurs cursussen geeft zodat zij de techniek zo goed mogelijk op hun klanten kunnen toepassen. De massage zorgt voor een aangename ontspanning en bij sommige klanten voor aangename tintelingen in de huid.

Ervaar nu het genot van een ontspannende magneetmassage

Bent u benieuwd hoe een magneetmassage voelt? Aarzel dan niet langer en maak nu meteen een afspraak voor een behandeling in onze salon. Wij zullen u uiteraard alles vertellen over wat u te wachten staat en de effecten van de massage. U kunt ook van tevoren een kijkje komen nemen in onze salon en ons uitgebreid bevragen over de voordelen van een magneet massage. Wij zullen er alles aan doen om al uw vragen zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden. Graag tot ziens in mijn salon!

 

Contact