23 augustus 2016

Energetix

Energetix magneetsieraden zijn sieraden en accessoires die een heilzame werking hebben op uw gezondheid en uw geestelijk welzijn. De sieraden hebben door hun magnetische velden een zeer krachtig effect op allerlei kwalen. Wereldwijd worden deze sieraden gedragen door miljoenen mensen en de overgrote meerderheid is zeer tevreden over de positieve invloed op hun dagelijks leven. Ook hebben veel mensen de positieve ervaring dat allerlei lichamelijke klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen nadat ze de sieraden van Energetix zijn gaan dragen. Daarom zijn wij er trots op dat wij in onze massagesalon ook met deze sieraden kunnen werken.

EnergetixDeze sieraden verbeteren uw gezondheid

Energetix is zeer succesvol. Het bedrijf bestaat sinds 2002 en is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de absolute marktleider als het gaat om magneet accessoires en magneet sieraden. Wereldwijd zijn er vele fans die heel graag hun ervaringen delen om zo meer menen enthousiast te maken voor het kopen en dragen van Energetix magneetsieraden. De magneetsieraden zijn verkrijgbaar met magneten in diverse sterktes, dit wordt uitgedrukt in Tesla. Wilt u meer weten over de Energetix magneetsieraden dan kunnen wij u daarover natuurlijk vrijblijvend informeren.

Ervaar de heilzame effecten van magneetsieraden

Wilt u ook de heilzame effecten ervaren van de Energetix magneetaccessoires en sieraden? Dan kunt u hiervoor terecht bij Joke in Balans. Wij hebben een breed assortiment voor u beschikbaar. Het is ook geen enkel bezwaar om meerdere magneetsieraden tegelijkertijd te dragen. Dit heeft geen nadelig effect op uw gezondheid.

 

Contact