13 december 2016

Energetix magneet sieraden

Energetix magneet sieraden

Energetix magneet sieraden zijn voorzien van een of meerdere neodymium magneten. Deze magneten staan bekend om hun heilzame werking. De Energetix magneet sieraden verbeteren de capaciteit van de zuurstofopname en de verwijdering van afvalstoffen in het bloed door de rode bloedlichamen te ontclusteren. Door de betere doorbloeding kan uw lichaam effectiever zuurstof en voedingsstoffen naar andere cellen in het lichaam transplanteren. Het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd en het lichaam komt weer in balans. Wereldwijd worden deze sieraden door miljoenen mensen gedragen.

Energetix magneet sieradenKrachtige werking

Naast hun werking zijn de Energetix magneet sieraden ook gewoon mooi om te zien. Er zijn verschillende varianten te koop. De armbanden worden het meest verkocht omdat de werking via de pols het meest krachtig is maar ook hangers en oorbellen kunnen hun magnetische kracht doorgeven. De magneet sieraden zijn verkrijgbaar met magneten in diverse sterktes, dit wordt uitgedrukt in Tesla. Verwen uzelf met deze mooie sieraden en ontdek de krachtige werking. Kom weer in balans door het dragen van deze magneet sieraden.

Ontspannende massages

De Energetix magneet sieraden zijn te koop via Massagepraktijk Met Joke in balans in Hellevoetsluis. Neem voor meer informatie of bestellingen contact met ons op. Massagepraktijk Met Joke in balans is gespecialiseerd in ontspannende massages met magneetstenen. U kunt kiezen voor een rugmassage in Rotterdam met magneetstenen direct op de huid in combinatie met olie of over kleding heen. De massage werkt het prettigst op de blote huid maar de magneten verliezen hun werking niet door dunne kleding. Op de website vindt u meer informatie over deze behandelingen, tarieven en contactgegevens.